Kestopigmentoinnin/microbladingin poistamiseen

HUOMIO  Kaikki, jotka haluavat poistaa vanhaa tai huonolaatuista kestopigmentointia tai microbladingia, ottakaa nopeasti yhteyttä ja varatkaa aika, sillä hinta on NYT 70 €. Tämä tarjous on voimassa 31.12.2017 asti. Hinta tämän jälkeen 100 €. Varaa aikasi 045 3557370

 

Esittelemme teille uutuuden! Aine kestopigmentoinnin/microbladingin poistamiseen - Pigment Off -removerin.   

Miksi juuri Pigment Off -menetelmä?
- Näkyvä tulos jo ensimmäisellä kerralla
-Poistaa kaikkia erilaisia värejä (vihreää, oranssia, punaista, sinistä jne.)
-Minimaalisin riski arville
-Ei sisällä happoaineita, ei etikkaa, ei maitohappoa
-Ei hajota karvatuppea (kulmakarvat), päinvastoin se stimuloi kasvua!
-Ei vaikuta ihon auringonottokykyyn

Kuinka monta käyntikertaa se vaatii?
1-4 käyntikertaa. Prosessi riippuu yksilön pigmentoinnista (väristä, pigmentin syvyydestä). Useasti toivottu tulos saadaan jo yhdellä käyntikerralla.

Miten poistaminen tapahtuu?
Samalla tavalla kuin kestopigmentointikin eli laitteen avulla pistetään ihonalle poistoainetta, maksimissaan 1 mm syvyyteen. Prosessissa käytetään puudutusvoidetta, joten toimenpide on kivuton.

Miltä alueilta voi poistaa kestopigmentointia? Kulmakarvoista, silmienrajoilta, huulista.

Miten se toimii?
Pigment Off -removeria laitetaan pigmentoidun ihon alle, jossa se sekoittuu vanhan pigmentin kanssa. Iho hylkii Pigment Off -removeria ja työntää sen pois ihosta, tämän mukana irtoaa vanhaa kestopigmenttiväriä.

Sisältö: Aqua, Glycerin, Calcium Oxyde, Sodium/Natrium Hydroxide, Butylene Glycol, Sodium PCA, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Centella Asiatica Extract, Benzoic Acid, Phytic Acid, Zincoxide, Magnesiumoxide, Hamamelis Virginiana Bio

Pigment Off -removeria tuotetaan Saksassa, se on rekisteröity ja sillä on Saksan valtion myöntämä lupa, aine on tarkoitettu vain ammattilaisten käyttöön. Tänä päivänä Remover Off -tekniikkaa käytetään lähes kaikissa maissa, se on suosittua etenkin Etelä-Amerikassa, Euroopassa ja Venäjällä.